keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tulossa ollaan


Postikortilla ilmoiteltiin ennen myös, millä junalla oltiin tulossa kylään tai kotiin, tai ylipäätään jos aiottiin tulla vierailulle vähän kauemmas.

Täältä tullaan sitten torstaina"Terveeksi vaan. Täältä tullaan sitten torstaina, ainakin äiti, en tiedä varmaan jos olen työssä lauvantaina. Tulen silloin sitten. Tuon ne kengät matalalla korolla jollen saa työstä otan kaupasta. Tuon sukatkin. Älä nyt mitään hommaile. Frans kävi meillä eilen eikä se voikaan tulla, sanoi että rahat loppui. Kyllä äiti tuo mämmiä. Näkemiin 18.28 torstaina siis Helsingin asemalla. Rolsille terveisiä. Riku
Koree kortti vai mitä? Irma lähettää terveisiä Teille molemmille oikein paljon. Sama"


Matkustan täältä tiistaina päivällä

"Hjärtliga hälsningar från Lovisa reser härifrån om tisdag på dagen, men du skall ej komma möta mig det blir så sent. Jag kommer genast till dig. Må väl! och ett snart återseende." 

"Sydämelliset terveiset Loviisasta matkustan täältä tiistaina päivällä mutta älä tule vastaan, menee niin myöhään. Tulen heti luoksesti. Voi hyvin! ja pikaisiin näkemisiin."


Olen ajatellut tulla käymään

Tämä kortti on lähetetty Kaina-tyttöselle Viipuriin 1922.


"Hyvää päivää. Olen ajatellu tulla käymään ensiviikolla siellä teillä jos olette kaikki elossakaan kun ei ole kukaan kirjoittanut sieltä mitään. Sanohan paljon terveisiä. Siis näkemiin. A eno"


Täti tulee pijahkain

"Hauska kesä ja Terveisiä teille kaikille täti tule teitiä katsoman pijahkain."

Sinä tulisit meille


"Hyvää päivää nyt Senja! Minulla olisi semmoista asiata, että sinä tulisit meille Helluntaina. En minä saa sitä parsituksi hyvin, sillä siihen tuli kauhean suuri pussi. Muista se sitten. Martta"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti